Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Hvem er vi?

Gården

Egemosegård ligger fredeligt og naturskønt mellem Lynge og Ganløse i Nordsjælland, lige ned til Bastrup sø. Vi er omgivet af skove med ideelle ridemuligheder, og vi har ridehus til de dage, hvor vejret ikke er til udendørs træning.

I vores hestepension har private deres heste opstaldet på gården. Pensionærenes heste går på separate folde opdelt i henholdsvis vallakker og hopper.

Ud over heste har vi hunde, katte, kaniner, høns og Galloway-kvæg.

På Egemosegård arbejder arbejder vi med at udvikle børn, unge og voksne sammen med dyrene, særligt børn og unge med autisme. Allesammen naturligvis glade for heste og andre dyr. Vi har aflastning, rideterapi, STU og dagbehandling. Se mere på www.autismeogheste.dk

I firmaet ISAR har vi coaching med heste, hvor vi i samspil med hestene udvikler menneskers lederegenskaber, personlige lederskab eller giver team en bedre performance. Se mere på www.isar.dk

Vibeke Andersen

Egemosegård drives af Vibeke Andersen, som i øvrigt også bor på gården sammen med sin familie.

Vibeke er oprindeligt uddannet agronom fra Landbohøjskolen. Efterfølgende har hun taget en MSc in Coaching & Development fra Portsmouth University, hvor hun specialiserede sig i at bruge heste i menneskelig udvikling.

 

Læs mere